We zijn genomineerd voor de Onderwijs Innovatie Award 2020. Stem op ons!


STEM OP ONS


meisje hoge schommel bos

Partnerschap

P

Voor de Schoolpleinvergroeners is de relatie met onze opdrachtgevers het belangrijkste uitgangspunt in de samenwerking. Wij beogen een partnerschap waarin we samen kijken naar de beste opties voor nu en voor de toekomst. Zo ontwerpen we voor elke school een eigen plein. De combinatie van groen, natuurlijke elementen en materialen gemaakt vanuit een duurzame economie, geven een uniek concept dat bijdraagt aan het welzijn van kinderen en de natuur.

Lees hieronder verder

Visie

Door onze expertise te bundelen met de pedagogische visie van uw school komen we samen tot een uniek ontwerp.

Financiële planning

Als partner van de school denken we mee over de financiële haalbaarheid en praktische houdbaarheid van het plein.

jongen klimt in bos

Wensen

Wij bieden het ontwerp en de uitvoering van een veelzijdig vergroend plein.

Krachten bundelen

Voor de Schoolpleinvergroeners is de relatie met onze opdrachtgevers het belangrijkste uitgangspunt in de samenwerking.

Elke school heeft een eigen pedagogische visie en kenmerken die de school uw school maken. Hierbij past ook een eigen schoolplein. Het is een plek waar kinderen in aanraking kunnen komen met groene natuurlijke elementen, uitgedaagd worden in hun spel en sociaal vaardiger worden. Het schoolplein wordt het verlengde van de pedagogische visie in de klas. Buiten spelen wordt buiten leren.

Als partner van de school denken wij mee over het gebruik, financiële haalbaarheid en praktische houdbaarheid van het plein. Hierbij gaat het dus niet over wat een plein in aanschaf kost, maar over wat het màg kosten; in aanschaf en in onderhoud. Door subsidie aangevuld met eventuele participatie van leerlingen en ouders, helpen wij scholen, bso’s en kinderdagverblijven een plein te vergroenen dat past binnen elk budget.

Wij bieden het ontwerp en de uitvoering van een veelzijdig vergroend plein. Niet ontworpen door speeltoestelproducenten, die eenzijdig inrichten met eigen toestellen. Niet ontworpen met te eenzijdig gebruik van alleen maar -in onderhoud dure- natuurlijke materialen. Maar ontworpen met een duurzaam oog, aangepast op uw wensen. 

Door onze expertise te bundelen met de pedagogische visie van uw school komen we samen tot een uniek ontwerp dat honderd procent past bij uw situatie.


Lees over onze werkwijze