veiligheid-schoolplein

Voorlichting

V

Ben je geïnspireerd geraakt over alle voordelen van groene schoolpleinen? Wil je meer weten over psychologische en fysieke voordelen, de verschillende speltypen kinderen en hoe je daar in de inrichting van de school en het schoolplein rekening mee kunt houden? Vraag Pam om een volledige lezing of workshop over de voordelen van groene buitenruimtes voor kinderen en volwassenen. Tevens beschikken wij over de mogelijkheden om een of meerdere lessen te geven om kinderen mee te laten denken over de inrichting van een groen schoolplein.

Veiligheid Schoolplein

V

Wist je dat een schoolplein wanneer het (her)ingericht wordt altijd gekeurd én jaarlijks geïnspecteerd dient te worden? Een speeltoestel die zelf gemaakt is, moet gekeurd worden door een wettelijke instantie, ook als het gemaakt is van natuurlijke materialen.
Helaas zien wij vaak pleinen zowel op scholen als in de publieke ruimte, die aangelegd zijn met te weinig kennis van de laatste veiligheidseisen.
Wil jij jouw buitenruimte laten keuren of meer informatie over de eisen tot veiligheid. Vraag Tjitske voor advies of een volledig keuringsrapport. Door onze expertise voldoen al onze ontwerpen aan de laatste veiligheidseisen.