De Schoolpleinvergroeners

Wie zijn we

Wij zijn Pam Post en Tjitske Westra. Twee Arnhemse moeders met in totaal 6 kinderen met veel gezelligheid en een enorme dosis energie. Kortom; twee doodnormale gezinnen die het belangrijk vinden dat hun kinderen in aanraking komen met, leren van en gefascineerd raken door natuur. 

Door onze achtergrond in psychologie, onderwijs en huis- en tuinontwerp, zijn wij een uniek team. We ontwerpen een groen plein dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen, helpen mee in de realisatie en kijken mee naar wat de school nodig heeft om een financieel gezond schoolplein te kunnen behouden. Als ondernemers en als betrokken moeders weten wij dat geld en onderwijs schuurt. Juist daarom is het belangrijk om bij de aanleg van een schoolplein na te denken over de houdbaarheid. Geld geef je maar een keer uit. Daarnaast denken wij mee over de duurzaamheid.

Door het gebruik van materialen geproduceerd vanuit de visie van een circulaire economie, willen wij een betere wereld achterlaten voor de kinderen waar wij pleinen voor ontwikkelen. Want alleen door deze generatie op te laten groeien mét natuur, leren we ze te zorgen vóór natuur. Voor een betere en een groenere wereld, nu en in de toekomst.

Je kunt ons ook bellen:

Tjitske 0634090081 of Pam 0634090083